Нова информация за Samsung Galaxy S II Plus?

Първите слухове за устройството Samsung Galaxy S II Plus се появиха още в средата на лятото, в което се твърдеше, че ще бъде подобрена версия на Samsung Galaxy S II. Независимо от факта, че се появяват нови информации за смартфона в които се твърди, че това ще е подобрената версия, то е точно обратното.

Според най-новите данни устройство ще разполага с  4.3-инчов дисплей с резолюция от 800 х 480 пиксела. Двуядрен процесор с тактова честота 1 GHz, 8 GB вътрешна памет и Android 4.1 Jelly Bean като операционна система.Ако информацията по горе е вярна, то тогава думата Plus в името на модела не би трябвало да е там, защото смартфона дори не се доближава до Samsung Galaxy S II. Остава неясно и кога ще излезе на пазара, въпреки че се предвижда да е пазара или януари или февруари следващата година.Повече за устройството не можем да кажем освен, че теглото му ще е 121 грама. В момента можем само да очакваме от Samsung да пуснат новия смартфон и да видим, как ще се приеме от феновете на сериите Galaxy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>