Home / Android / Приложението Bump получава актуализация с възможност за споделяне на всякакви файлове

Приложението Bump получава актуализация с възможност за споделяне на всякакви файлове

 

Bump е един от най-готините начини за споделяне на неща от вашия телефон към друго устройство. Всичко, което трябва да направите, е буквално поставите вашето устройство срещу друго и може да изпращате снимки в един миг.

Има дори добавена възможност за изпращане на файлове от и към вашия компютър, като посетите интернет страницата си и насочите телефона си срещу клавиша за интервал. Това е някаква наистина страхотна технология, и тя току-що получи нова актуализация в Google Play.

Новата актуализация ви позволява да споделяте повече от просто снимка с помощта на Bump. Сега, може да изпращате всеки файл, който се съхранява във вашето устройство. Може да изпращате видео, документи, електронни таблици, презентации и други екстри от устройството си към това на други потребители на Bump.

Bump работи с така наречената „cross-platform“, така че дори ако имате приятел с IPAD или iPhone, може да използвате приложението, за да си изпращате файлове. Samsung предлага сходни функции в устройствата си с NFC, но с Bump, може да получите много по-голяма гъвкавост, защото не сте ограничени само до други устройства на Samsung.

Bump също посочва, че са преминали 112 милиона сваляния на 12.12.2012 година. Това са много 12-ки и внушително количество за сваляне на приложението. Тази актуализация трябва да помогне свалянията му да нараснат още повече, тъй като не са много лесните начини за споделяне на файлове, които са нещо различно от снимки в мобилните устройства.

About GP

Check Also

Официалните кадри на Xiaomi Mi5x издглеждат изключително

Xiaomi вече даде потвърждение това на официалната си страница във Facebook, че ще обяви MiUI …