Прогресивен сензорен интерфейс от Qeexo (Видео – Samsung Galaxy S3)

 В днешно време интерфейс софтуерът е доста популярен.Ето че от компанията Qeexo са решили да създадат нещо свързано с това и резултатът е доста добър като се има в предвид че, повечето дисплеи на устройствата, които познаваме в наши дни имат ограничения. За какво говорим? Всички ние знаем как да боравим с капацитивните дисплеи, но когато ръцете са ни заети (държим нещо) понякога се налага да натискаме по дисплея с друга част от ръката, която не е толкова чувствителна и дисплея не възприема командата. Тук се намесва иновативният софтуер на компанията Qeexo, който е наречен FingerSense.


Като се замислим ще разберем че, това е доста удобно за хора с увреждания, нямащи възможност да използват пръстите си. В самото видео е показано колко лесно и бързо се борави с устройството, когато то притежава интерфейс, който позволява бързата и удобна работа с която и да е част на ръката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>