Home / Новини / Първи официални снимки на защитения смартфон Samsung Galaxy S4 Active

Първи официални снимки на защитения смартфон Samsung Galaxy S4 Active

85BF_51AB66CB

Изданието evleaks публикува първите официални снимки на защитения смартфон Samsung Galaxy S4 Active. Благодарение на многобройната информация около това устройство станаха известни почти всички подробности за него, с изключение на датата за появата му на пазара.

Най-вероятно, международната версия на смартфона Galaxy S4 Active ще бъде анонсирана на мероприятието „Samsung Premier 2013„, което ще се проведе в Лондон на 20 юни. На този ден се очаква представянето и на камерафона Galaxy S4 Zoom.

Както е добре известно, Galaxy S4 Active ще получи сертификат от организацията Bluetooth SIG, както и одобрение от Федералната комисия по комуникациите (FCC). На официалната снимка, приложена към статията, може да се види, че на екрана на смартфона е изписано името на американския мобилен оператор AT&T и датата 21 юни, което очевидно означава, че на този ден устройството ще стане достъпно в търговската мрежа на оператора.

По неофициални данни, Galaxy S4 Active разполага с 5″ сензорен Full HD дисплей, четириядрен процесор Qualcomm Snapdragon 600 с работна честота от 1,9 GHz, 8-мегапикселова основна камера и батерия, която е с капацитет от 2600 мАч, а основна черта на смартфона е високата му устойчивост срещу проникването на вода и прах.

 

  • Източник: Kaldata

About GP

Check Also

Apple може да се нуждае от Samsung и за iPhone 6

Въпреки упоритите опити да се откъсне от зависимостта си към Samsung при производството на процесори …