Първото еротично приложение за Google Glass ще се появи до дни (Видео)

pic_3_27204

Първото еротично приложение за очилата Glass ще се появи до дни. Новината обяви Дженифър Макеван, която е съоснователка на компанията MiKandi. Към момента MiKandi има специално приложение за Android, което от своя страна осигурява достъп до над 7000 продукта с еротично съдържание. Според Макеван за момента всичко е на етап вътрешно тестване, но от MiKandi са силно ентусиазирани от възможностите, които открива новата джаджа пред еротичната индустрия.

Както е известно, именно продуцентите на порнография са сред иноваторите при въвеждането на нови технологии и в миналото имаха решителен дял при налагането на видеоформата VHS, както и при популяризирането на разплащанията през интернет. За момента не е ясно как точно MiKandi възнамеряват да използват Google Glass, но директорът на MiKandi Джеси Адамс намекна в изявление, че устройството “не е само за гледане на съдържание, но и за коментиране на съдържанието и споделяне на собствено видео, което позволява на хората да общуват по съвсем нов начин”.

  • Източник: MobileBulgaria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>