Снимка на Windows RT таблет се появи на събитие на Nokia

 
Слухове за Windows RT Nokia таблет се появиха още от март миналата година и пропускът от събитието на Nokia в Пакистан само наля масло в огъня. Изображението, показано по време на презентацията показва Windows RT таблет притиснат между Nokia Lumia 620 и монитор показващ стартовия екран на Windows.
Размера на екрана на таблета сравнен с този на Lumia 620 е около 11,6 инча по диагонал. Това е доста популярен диагонал за Windows RT таблети.

 

Nokia е буквално заложи всичко на Windows екосистемата, така таблета може да даде старт на нещо голямо. Nokia има слаби продажби на устройства с Windows Phone, но може да имат по-добър късмет продажба Windows таблети.

Според слух от декември миналата година Nokia таблета ще има USB и HDMI портове плюс две допълнителни USB портове и стойка. MWC бързо наближава и може да бъде мястото на старта на първия таблет на финландците.

One thought on “Снимка на Windows RT таблет се появи на събитие на Nokia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>