Стартира ъпдейтът на Jelly Bean за HTC XL

 

Другa Android 4.1 Jelly Bean актуализация е започналa за хората с HTC. Днес изглежда, че започва внедряването на Jelly Bean за своят популярен HTC One XL, като по този начин зарадваха техните собственици. За сега се оказва, че множество региони в Азия са започнали да получават актуализацията, и други ще ги последват скоро.

Сингапур и Тайван са сред малкото, които започнаха да приемат актуализацията снощи, и можем да очакваме по-широко внедряване през следващите дни и седмици.

Android 4.1 Jelly Bean и Sense UI 4 + е това, което ще бъде видяно след актуализиране на One XL. Всичко,което вече сме виждали от предишни актуализации ще присъства. Потребителите могат да ползват Google за гласово търсене, подобрени и разширени уведомления, по-добра камера (благодарение на Sense) и няколко други забележителни промени. Подобрено е управление на захранването, и разбира се, има множество корекции на грешки.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>