adobe_cs6-580x410

Adobe Photoshop и Illustrator CS6 получи update позволяващ поддържането на Retina дисплеи

 Преди няколко месеца от Adobe обещаха да създадат актуализация за Photoshop и Illustrator, който да включи поддържането на Retina (HiDPI) дисплеи. Одържали на думат си, от компанията пуснаха силно желания ъпдейт от всеки маниак на продуктите им, използващ последния Macbook Pro. Въпреки отминалите само 6 месеца от представянето на новия Macbook от Apple, професионалистите и занимаващите се активно с редактирането и създаването на визуални елементи са пределно щастливи, че не са принудени да “измъчват” своите очи, взирайки се в картини с ниска резолюция на дисплей с висока такава.

Освен за гореспоменатите програми, от Adobe подготвят актуализация и за голяма част от останалите си продукти. В списъка са Dreamweaver, Edge Animate, Prelude, Premiere Pro и SpeedGrade. Успехът от пускането на обновяването точно преди днешното събитие, “Create Now” , е голям успех, който само може да затвърди позициите на компанията!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>