Beatiful widgets 5

Beautiful Widgets 5 вече е факт!

Новата, по-красива дори от предишната версия на познатия на всички ни Beautiful widgets вече официално е тук! Основнaта новост в приложението, което първо постигна 1 000 000 закупувания в магазина Google Play, e съвместимостта му с Jelly Bean.Това позволява използването на притурките в локскрийна на смартфона Ви и новите нотификации, които принадлежат на устройствата с последната версия на операционната система. Има също и нов Daydream ( вариант на скрийнсейвър намиращ се в една от функциите на JB).

Другото ново е са темите, които ни радват от самото начало на създаването на приложението, както и новото приложение за времето. Някои от използващите апликацията веднага съобщиха, че имат проблеми със своите уиджети.Разработчиците отговориха, че веднага ще се заемат и този проблем ще бъде решен за максимално кратък срок от време!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>