20120826225537_83096

Google Now може скоро да стане част от Chrome browser

Появи се информация в интернет за възможно вграждане на услугата Google Now в браузъра от компанията. Според занимаващи се с различни видове кодове на сайтове и приложения, от всеизвестната компания са създали “скелета”, който е необходим за постигането на по-горе описаната цел. Официално от Google не потвърдиха нищо и обявиха, че често експериментират със своите продукти.

Google Now е функция, представена заедно със версия 4.1 на андроид, и бързо станала много любима на всеки, имащ възможност да я ползва. Чрез система от “картички”, тя събира информация за потребителя, използващ устройството, и бързо се адаптира към неговите желания, навици и интереси. Благодарение на един swipe веднага може да се получи информация за бъдещи срещи, полети, времето, резултати от спортни събития и интересна информация. Именно огромния интерес може би е довел до опита за вграждането на Google Now в Chrome. С този проект, браузърът ще напредне много пред конкуренцията и това може да мотивира разработчиците от Google да работят по-усърдно върху осъществяването му.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>