Jailbreak за IOS 6 излиза на 22 декември

Както знаете вече Tethered Jailbreak съществува още от Септември месец. Хакер подвизаващ се под името Dream JB обещава, че на 22 декември тази година ще пусне официален Untethered Jailbreak за iOS 6.0 и 6.0.1 . На сайта си – www.dreamjb.com той казва, че още утре ще пусне видео на процедурата, която би следвало по думите му да е с един клик, или иначе казано, както е било винаги, лесно инсталиране на хака, отключващ устройства с iOS 6. Надяваме се информацията, която Dream JB ни предоставя, да е вярна. Според някой прогнози, официален Jailbreak трябва да излезе най-късно до края на Януари месец.

One thought on “Jailbreak за IOS 6 излиза на 22 декември

  1. И аз го видях това, но сайта, който беше пуснал новината, малко по-късно пусна два нови блога, че са се убедили, че е т.нар. scam, демек някой го е казал само за да види реакцията на хората каква ще е. Източник:
    http://www.jailbreakingios6.com/jailbreak-6.0.1-ios-6-untethered-by-dream-jb-confirmed-fake/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>