Lenovo IdeaPhone P770 ревю

IdeaPhone-P770-brw

 

Всички имаме проблем с батерията на модерните телефони днес, как да го решим? Спокойно! От Lenovo са намерили идеалното решение, приложено в Lenovo IdeaPhone P770 , който притежава 3,500 mAh батерия, с възможност за 30 часа време за разговори или впечатляващите 12.5 дни в режим на готовност!

Честно казано, IdeaPhone P770 е грозно пате в сравнение с модерния дизайн на Motorola DROID RAZR MAXX HD например. IdeaPhone P770 е изграден от лъскава пластмаса , но все пак да не забравяме, че в себе си крие 3,500 mAh батерия.

lenovo-ideaphone-p770rw

 

Той притежава 4.5-инчов qHD (540 х 960) IPS дисплей и 1.2GHz двуядрен процесор, работи под Android 4.1 Jelly Bean, но разчита и на собствен потребителски интерфейс на Lenovo.В момента все още не е ясно дали ще се появи в Щатите, но Lenovo IdeaPhone P770 в момента се предлага на китайския пазар.

Видео:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>