Panasonic показаха прототип на 20 инчов таблет

На пресконференция днес, Panasonic показа устройство, което разбира се доведе до фурор сред присъстващите. Както можете да се досетите това е таблет с огромен 20-инчов екран. Въпреки това, най-изненадващо дори не е размера на устройството.

Panasonic-4K-Wind8-Tablet-1-595x396

За съжаление това е само прототип, така че Panasonic не разкриват никакви технически характеристики на таблета. Единственото нещо, което може да се каже с увереност – той има дисплей с Ultra HD. Да точно така таблета ще разполага с 4K резолюция. Наистина звучи невероятно и ако се пусне в масова продажба е възможно таблета да струва не по-малко от няколко хиляди долара. Още нещо да кажем за таблета, че ще има предна камера, micro-USB порт, слот за microSD карта, Wi-Fi и че ще работи под Windows 8. За съжаление за сега Panasonic не разкриват почти никакви подробности за новия си продукт, но ние ще следим с интерес какво се случва в кухнята на Panasonic.

 

2 thoughts on “Panasonic показаха прототип на 20 инчов таблет

  1. Pingback: iPmart-BG BLOG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>