Samsung пуснаха новите калъфи Flip Cover на пазара.

През тази година Galaxy S III и Galaxy Note II станаха най-популярните устройства на Samsung. Причината за това е атрактивния дизайн и впечатляващите характеристики. Samsung официално обявиха, че стартират продажбите на калъфите Flip Cover, които са проектирани специално за моделите.

 

Цветовете между, който можем да избираме са: сив, бял, син, розов, зелен, оранжев, и жълт. Калъфите не само предпазват ,а и подобряват зрителния ъгъл на дисплеите при пряк допир със слънчева светлина. Не е нужно да премахнете Flip Cover, за да имате достъп до портове и бутоните на Galaxy S III и Galaxy Note II, както и да пишете съобщения и да провеждате гласови повиквания. Дизайна на калъфа позволява да пишете e-mail без да се притеснявате, че друг човек може да види текста, който пишете на дисплея. Цената на Flip Cover е 40 долара и в момента могат да се купят единствено от сайта на Samsung.

2 thoughts on “Samsung пуснаха новите калъфи Flip Cover на пазара.

  1. Явно ‘новината’ е от преди 2 месеца. Тези калъфи ги има по магазините от месеци.

  2. Като стана въпрос за аксесоари до колкото съм запознат, в България си е чиста новина тва. Тук всичко идва с поне 6 месеца закъснение да не кажа и година..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>