Twitter официално представи Vine “нов начин за споделяне на видео” за iPhone

 

vineiphone

 

Twitter официално представи Vine, нов начин за споделяне на видео директно чрез tweeter. Това идва един ден след като изпълнителен директор на Twitter  Dick Costolo ни подразни, като tweet-на видео чрез новата услуга. Vine е отделно приложение,което ена разположение в iTunes  магазина; Говори се, че скоро ще има приложение за повече платформи. Приложението ви позволява да заснемете бърз  шест секунден клип и да го вградите във вашия tweet, точно както със снимките; Twitter закупи Vine през октомври, преди компанията да успее да пусне продукта, и вече приложението е факт.

Туитовете с клипове работят с аудио в браузъра и в Twitter мобилното приложение. Дори трети клиент Twitterific е в състояние да възпроизвежда видео, макар да не е съвсем като добре интегрираното. Звука е заглушен по подразбиране, като има опция за включване. Повечето потребители ще го оценят. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>