Home / Новини / Ето и характеристиките на Samsung Galaxy S4 Active и Galaxy S4 Zoom

Ето и характеристиките на Samsung Galaxy S4 Active и Galaxy S4 Zoom

pic_3_27193

Вчера руския сайт Hi-Tech.Mail.Ru успя да ни запознае с техническите характеристики на Samsung Galaxy Ace 3 и Galaxy Tab 3 10.1, които очакваме да видим на 20 юни, а междувременно е готов и с информация за други две от очакваните тогава нови устройства на корейската компания. Това са смартфоните Galaxy S4 Active и Galaxy S4 Zoom.

Samsung Galaxy S4 Active ще е с корпус, който е устойчив на вода и прах и ще е снабден с 5″ Super AMOLED Full HD дисплей. Очакват ни още възможност за работа с LTE мрежи, четириядрен процесор Qualcomm Snapdragon 600 и две камери с резолюция 1,9 MР и 8 МР. Вградената памет е с обем 16 GB, а за повече има microSD слот. Другите характеристики включват 2GB RAM, Bluetooth 4.0, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, NFC, инфрачервен порт и батерия с капацитет 2600 mAh. С изключение на основната камера спецификацията е като тази на Galaxy S4.

На свой ред Galaxy S4 Zoom ще предложи нещо повече за любителите на фотографията в по-компактен корпус от този на фотоапарата Galaxy Camera. Посочва се, че устройството ще прилича много на Galaxy S4 Mini и ще разполага с обектив с 10х оптично приближение и 16МР сензор за камерата. Добавя още 4,3″ Super AMOLED дисплей с резолюция 540 × 960 пиксела, двуядрен процесор с честота 1,6 GHz, 8GB вградена памет плюс слот за карта и батерия с капацитет 1900 mAh. Според сайта ще поддържа 3G мрежи, но не и LTE.

  • Източник: MobileBulgaria

 

About GP

Check Also

Краят на една Епоха !

BlackBerry, Nokia, Motorola: Краят на една епоха Канадската група BlackBerry съобщи в понеделник за придобиването …