Home / Xiaomi / Новите рендерирани изображения Xiaomi Mi Mix 2 изглеждат фантастично

Новите рендерирани изображения Xiaomi Mi Mix 2 изглеждат фантастично

Xiaomi лансира нова мода що се касае смартфоните последната година, като предложи Xiaomi Mi Mix. Ние всички знаем, че е Sharp Aquos Crystal, въведен от 2014 г.), който предварително представи идеята за безрамков екран, но Xiaomi върна идеята обратно след 2 години. След Xiaomi всички производители вече са започнаха да създават безрамкови гаджети като LG G6, Galaxy S8, iPhone 8 и Pixel 2 са най-добрите примери за това.

Xiaomi Mi Mix 2 се очаква тази година като приемник на Mi Mix на от последната година, и се надяваме да изглежда дори повече на него, но с по-добър дизайн и стил този път. Съществуват тонове рендери и илюстрации по целия свят и все още съществуват възможности, че Xiaomi може да излезе с напълно безрамков камерафон.

В момента ние включваме новобранец рендър на Xiaomi Mi Mix 2 и ако това се окаже настина, Xiaomi ще бъде абсолютно ориентирана към промяната на външния вид на телефоните. По-рано сме виждали т. Нар. безрамкови камерафони, които в действителност не са напълно такива. От двете страни рамките са незначителни, или има почти пространство отгоре и отдолу. Изпълнението без никаква рамка показва, че няма нищо, а само предначаст. Новият вид, в който в момента се показва Xiaomi Mi Mix 2 с напълно безрамков панел без дори селфи камера.

Както обикновено често, това все още е рендер, и не казваме, че това ще бъде действителният дизайн на Mi Mix 2.

VIA

About GP