LG_Optimus-Grw

 

Не харесвате своя LG Optimus G, а сте запленени от неуловимия Nexus 4 и искате да го притежавате? Нов мод може да бъде решение на вашите проблеми, който превръща Optimus G в Nexus 4. 

Очевидно е, че „трансформацията“ не променя факта, че LG Nexus 4 и Optimus G изглеждат по различен начин от външната страна, но истинската магия ще бъде от вътрешната страна. Специалният  мод ще преобрази устройството LG Optimus G като му се постави стоков фърмуер на Nexus 4,  който доставя Jelly Bean към устройството, без някоя от персонализираните кожи на LG и пълнежа.По този начин LG Optimus G ще получи потребителския интерфейс на Nexus 4.

Тази модификация идва след упоритата работа, извършена от G33k3r, Rohan32 и няколко други от XDA Developers.Модът премахва всичко от boatloader на AOSP и  премахва целия оригинален фърмуер на LG Optimus G . Както може да се очаква от такъв гигант за модове, това не се препоръчва за неопитни.

Ако нещо се обърка с мода, може да се окаже, че сте повредили устройство. С други думи, го слагайте само, ако сте на 100% сигурни, че знаете какво правите.

Има и някои жертви, които ще трябва да направите, ако решите да преминете на този фърмуер След „трансформацията“ на LG в Nexus 4, ще откриете, че вашият Optimus G вече няма достъп до LTE и вътрешната памет ще бъде ограничена само 8GB.

Имайте предвид, че това е „груб“ мод и би могъл да се подобри с течение на времето.Да се надяваме, че в крайна сметка ще намерят начин да поддържа LTE и всички предимства на Optimus G.