Home / Android / Нов мод превръща LG Optimus G в Nexus 4

Нов мод превръща LG Optimus G в Nexus 4

LG_Optimus-Grw

 

Не харесвате своя LG Optimus G, а сте запленени от неуловимия Nexus 4 и искате да го притежавате? Нов мод може да бъде решение на вашите проблеми, който превръща Optimus G в Nexus 4. 

Очевидно е, че „трансформацията“ не променя факта, че LG Nexus 4 и Optimus G изглеждат по различен начин от външната страна, но истинската магия ще бъде от вътрешната страна. Специалният  мод ще преобрази устройството LG Optimus G като му се постави стоков фърмуер на Nexus 4,  който доставя Jelly Bean към устройството, без някоя от персонализираните кожи на LG и пълнежа.По този начин LG Optimus G ще получи потребителския интерфейс на Nexus 4.

Тази модификация идва след упоритата работа, извършена от G33k3r, Rohan32 и няколко други от XDA Developers.Модът премахва всичко от boatloader на AOSP и  премахва целия оригинален фърмуер на LG Optimus G . Както може да се очаква от такъв гигант за модове, това не се препоръчва за неопитни.

Ако нещо се обърка с мода, може да се окаже, че сте повредили устройство. С други думи, го слагайте само, ако сте на 100% сигурни, че знаете какво правите.

Има и някои жертви, които ще трябва да направите, ако решите да преминете на този фърмуер След „трансформацията“ на LG в Nexus 4, ще откриете, че вашият Optimus G вече няма достъп до LTE и вътрешната памет ще бъде ограничена само 8GB.

Имайте предвид, че това е „груб“ мод и би могъл да се подобри с течение на времето.Да се надяваме, че в крайна сметка ще намерят начин да поддържа LTE и всички предимства на Optimus G.

About GP

Check Also

Официалните кадри на Xiaomi Mi5x издглеждат изключително

Xiaomi вече даде потвърждение това на официалната си страница във Facebook, че ще обяви MiUI …