Home / iOS - iPhone, iPad / Организирайте папките на iOS 6 с FolderEnhancer

Организирайте папките на iOS 6 с FolderEnhancer

От опита си бих могъл да кажа, че има два типа хора, използващи iOS – такива, които обичат да имат много начални екрани и такива, които се стремят да запазят всички приложения на един екран, разделени в папки според предназначението им. Тук идва и ограничението на iOS – максималният брой на приложения в папка е 12.

За по-старите iOS-и имаше няколко програми – InfiniFolders, FoldersInFolders – които заобикаляха това ограничение, но както знаем, iOS 6 е сравнително нова и съвместимите deb приложения са (все още) много малко. Добавяйки факта, че няма официален метод за Jailbreak на iOS 6, запазването на функционалността, която сме имали на iOS 4.x, 5.x , става доста трудна задача. Тук идва приложението FolderEnhancer.

FolderEnhancer е малко системно приложение, чиято главна цел е (както името подсказва) да разшири възможностите при създаване и организация на папки. Има ограничение от 256 икони в папка, което е по-трудно достижимо от заводските 12. До скоро беше налична само за iOS по ниска от 6.0, но с излизането на версия 1.9.0, разработчиците са включили и новия iOS. За да се възползвате от приложението, е необходимо вашето устройство да е Jailbreak-нато.

About GP

Check Also

BlackBerry Z10 vs iPhone 5 – Видео