Home / iOS - iPhone, iPad / Подобрете живота на батерията на вашия iPhone Apple 5 или Apple iPhone 4S с това приложение

Подобрете живота на батерията на вашия iPhone Apple 5 или Apple iPhone 4S с това приложение

cell-1-jpg

 

Представяме ви приложението, което спомага за подобрение живота на батерията на вашия iPhone, наречено Battery от създателя си Lurie Lurceac.

С наистина добре изглеждащ интерфейс, приложението ви дава редица интересни статистики, като например колко време ще отнеме пълното зареждане на вашия телефон. Първия екран ви показва колко време ви остава да изпълните определена задача, преди батерията да „умре“. Ако приложението ви казва, че имате само 10 минути на разположение да гледате YouTube, вие знаете вече кои клипове можете да видите и кои от тях да избегнете. Приложението дори ще прецени колко време за разговори ви остават за разговор през 2G или 3G.

Познаването на тези данни може да бъде важно, особено ако използвате вашия iPhone за бизнеса. Със сигурност няма да ви хареса, ако батерията ви падне по време на важен телефонен разговор.

cell-2-jpg

 

Освен като ви дава достатъчно статистика, за да ви помогне да вземате информирано решение за това как е най-добре да се разполагате с живота на батерията на вашия iPhone, приложението ще ви даде съвети и препоръки, които да ви напомнят да изключите Wi-Fi, когато не го използвате, или да ви каже, че намаляването на яркостта на екрана ще помогне за подобряване  живота на батерията.

Приложението може да бъде изтеглено, безплатно от тук:

images

About GP

Check Also

BlackBerry Z10 vs iPhone 5 – Видео