Home / Android / Премиерата на Sony Xperia V, ще е през декември.

Премиерата на Sony Xperia V, ще е през декември.

Преди няколко седмици в интернет имаше информация, че Sony ще забави премиерата на Xperia V за 2013 година. Причината за забавянето беше, че компанията искала да актуализира устройството към Android Jelly Bean, но модела все пак, ще се появи на пазара още през декември на цена от около 800 долара.

Устройството е подходящ избор за потребителите с динамичен начин на живот, тъй като притежава IP57 сертификат и може да издържи на потапяне във вода с дълбочина от 1 метър в продължение на 30 минути. Дисплеят е 4,3 инча с резолюция  1280х720, като има допълнително стъклено покритие, което го предпазва от одраскване. Оперативната памет е 1GB, а вграденият капацитет за съхранение на данни е 8GB, като има слот за microSD карта. Смартфона разполага с 13-мегапикселова камера с автофокус и LED светкавица, а двуядрения 1,5GHz Snapdragon MSM8960 процесор на Qualcomm ще захранва телефона.
Поддръжката за Jelly Bean OS несъмнено се очертава, като едно от най-големите предимства на Sony Xperia V. Предстои да видим дали устройството, ще успее да генерира солидни продажби след премиерата си през атрактивния празничен сезон в края на годината.

About GP

Check Also

Официалните кадри на Xiaomi Mi5x издглеждат изключително

Xiaomi вече даде потвърждение това на официалната си страница във Facebook, че ще обяви MiUI …