Home / Android / Телефонът Baidu Cloud ще бъде официално представен на 21 декември

Телефонът Baidu Cloud ще бъде официално представен на 21 декември

 

Китайскaта търсачка Baidu сега се готви да пусне първия си смартфон, който на този етап е известно под името „Baidu Cloud Телефон“. Смартфонът ще бъде официално представен на 21 декември чрез специална онлайн конференция.

И така, какво точно е Cloud Baidu телефон? Предстоящия смартфон е съвместно усилие между Baidu, China Telecom и производителя на хардуера не е назован. Вместо да се използва съществуващата операционна система, телефонът ще се захранва от собствена операционна система Baidu, чиято основа е раздвоена версия на Google Android.

Що се отнася до хардуера, телефонът ще разполагат с 4.5-инчов сензорен екран с слухове резолюция от 540 × 960 и ще се захранва от двуядрен 1.2GHz процесор. Телефон Cloud ще дойде в бяло, червено и черно като цветови вариации.

 

Докато не дойде 21 декември, няма как да получим по-солидна информация за операционната система на смартфона или дори за производителя на хардуера, ангажиран с телефона. Цените и датите за пристигане в магазинната мрежа също остават загадка за сега.

 

About GP

Check Also

Официалните кадри на Xiaomi Mi5x издглеждат изключително

Xiaomi вече даде потвърждение това на официалната си страница във Facebook, че ще обяви MiUI …