Доволни ли сте от стоковия музикален плейър в Android? Имали ли те чувството че нещо му липсва? Чудили ли сте се, дали не може да го замените с нещо по добро? Е познайте какво GSMPreview ще ви предложи ТОП 5 алтернативни музикални плейъри. 
Може да ги проверите и да споделите с нас, кой ви харесва най-много! Не се колебайте да добавите, в коментарите, Android музикален плеър, който е трябвало да бъде в списъка.

1. Player Pro

Player Pro е модерен музикален и видео плейър с много удобни функции, като автоматично изтегляне на обложки,  Може да редактирате ID3 таговете, като така да подобрите списъци за изпълнение които се генерират автоматично,  Налични са много различни визуални теми. Има и безплатен DSP пакет който добавя звукови подобрения, като еквалайзер, стерео звук, ехо ефекти и сливане.
ЦЕНА: 7,73 лв.

 

2. Poweramp

Poweramp е друг голям музикален плейър. Той поддържа gapless възпроизвеждане, сливане и широка гама от аудио формати. Poweramp има 2 седмици безплатен пробен период.
Цена: 3,78лв. (2 седмици безплатен пробен период)

3. Winamp

Алтернативно можете да пробвате Winamp. Той осигурява достъп до радио станции, които можете да изпирате от базата данни на SHOUTcast. Pro версия, на цена от 7.56лв., добавя 10-лентов еквалайзер, crossfade, gapless възпроизвеждане и премахва рекламите. Също така и безжично синхронизиране на музиката с компютър.

4. Double Twist

Double Twist далеч не е сред най-популярните Android музикални плейъри. Това което го прави специален е, че може да се синхронизира с iTunes. Приложението е безплатно, но има допълнителни платени джаджи към него, като AirSync, който добавя безжично синхронизиране с iTunes, и много други.

5.Rocket player

Rocket player първоначално може да ви изглежда като обикновен плейър, но ви уверяваме че това не е така. С платеното приложение можете да синхронизирате iTunes библиотеката ви безжично. Готиното е, че може да зададете песента, която слушате, като мелодия за звънене, директно от приложението.

Цена: 6,04 лв.

Всички тези приложения може да изтеглите безплатно от iPmart-bg.com.