Home / Android / Флагманът на HTC M7 ще бъде представен на CES 2013?

Флагманът на HTC M7 ще бъде представен на CES 2013?

htc-one-x-logorw

 

В едно скорошно интервю с изпълнителният директор на HTC се разкри, че компанията вижда споразумение с Apple като благоприятен ход, който трябва да й помогне да се съсредоточи върху иновациите през 2013 г., а не за решаване на патентни спорове.

И както изглежда, HTC се готви да започне годината с нов флагман с ОС Android, който да обяви на CES 2013. Разбира се, HTC J Butterfly / Droid DNA / е на компанията най-новият смартфон с Android, но устройството не е на разположение на всички пазари.

Не разполагаме с търговско наименование за HTC телефона, но ние вече го познаваме като HTC M7. Макар че, първоначално се очаква да бъде представен на MWC в Барселона следващия месец, M7 може да направи изненадваща поява в Лас Вегас на CES 2013 следващата седмица (януари 8-11).

M7 изглежда да бъде наследник на HTC One X и на HTC One X + . Той ще пристигне с 4,7-инчов дисплей с 1920 х  1080p резолюция, 1.7GHz Qualcomm Snapdragon процесор, 2GB оперативна памет, 32GB за съхранение, 13-мегапикселова камера, 2-мегапикселова предна камера, 2300 mAh и Android Jelly Bean.

About GP

Check Also

Официалните кадри на Xiaomi Mi5x издглеждат изключително

Xiaomi вече даде потвърждение това на официалната си страница във Facebook, че ще обяви MiUI …