Home / Новини / През третото тримесечие на годината Apple ще пусне два модела iPhone

През третото тримесечие на годината Apple ще пусне два модела iPhone

F6F9_51A755B3

Позовавайки се на тайвански източници от индустрията, DigiTimes съобщи, че Apple планира да пусне през третото тримесечие на 2013 г. два модела смартфони iPhone. Представители на веригата за доставки твърдят, че са получили заявка за пускането на 20 милиона устройства на месец.

Единият от моделите, който може да бъде представен през юни, е подобрената версия на днешния iPhone 5. Второто устройство – това е евтиния модел, който е сравним с iPhone 4S по хардуерни спецификации, но ще получи по обикновен дисплей и процесор.

Доставките на новите смартфони Apple iPhone се очакват да започнат в края на юни, а пикът им ще достигне през август или септември. Като цяло, обемът на доставките на тези апарати през втората половина на годината ща възлиза на около 100-120 милиона устройства.

Също така, стана ясно, че основният конкурент на Apple в лицето на южнокорейския производител Samsung Electronics планира да пусне през третото тримесечие евтин вариант на смартфона Galaxy S4, както и на таблетфона Galaxy Note 3 през юли или август.

През текущото тримесечие, Samsung възнамерява да достави 70-80 млн. смартфона, а през третото тримесечие – още 80 милиона.

 

  • Източник: Kaldata

 

About GP

Check Also

Apple може да се нуждае от Samsung и за iPhone 6

Въпреки упоритите опити да се откъсне от зависимостта си към Samsung при производството на процесори …