Home / Android / Action Launcher се появи в Play Store

Action Launcher се появи в Play Store

 

Днес ние имаме едно страхотен чисто нов лаунчър, който да споделим с всички. Разработчикът на невероятно популярния Lanes Tweet идва с Action Launcher. Точно както подсказва името, този лаунчър позволява смяна на екрана, има винаги на разположение бар за бързо и лесно отваряне и стартиране на приложенията, както и няколко други впечатляващи характеристики.Нека ги разгледаме.

Това, което имаме тук с Action Launcher е начин за търсене на нещата, но във вашите приложения.Тук приложенията ви са подредени по азбучен ред. Вместо да търсите чрез прелистване на три или четири страници от приложения, просто натиснете P за Play Store, и го изберете от списъка. Това прави нещата изключително бързи и лесни.

Лаунчера  носи интуитивност и еволюция на папките в Android. Сега, вместо да почуквате папка, само за да бъдат предложени няколко приложения, просто натиснете веднъж, за да се стартира най-често използваното приложение от папката, а след това двойно почукване го отваря както обикновено.

Със сигурност Action Launcher е по – различен от стоковите Android лаунчъри, но запазва същия вид и усещане като цяло, така че много потребители ще бъдат развълнувани да го пробват.

Екранни снимки на приложението:

 

 

 

По – надолу може да видите видео демонстрация на приложението.

Видео:

Ако не желаете да плащате за това приложение, може да го изтеглите от тук:

Изтегли

About GP

Check Also

Ревю Geotel Amigo 3GB RAM 32GB ROM 2 SIM + SD card до 256GB

Geotel Amigo осигурява впечатляващо представяне за стойността си, която ще платите. Телефона е много добре …