Home / Android / AirDroid 2.0 бета е вече на разположение на обществеността

AirDroid 2.0 бета е вече на разположение на обществеността

airdroid-banner-image-120516rw

 

За непосветените в блясъка на AirDroid, това е просто приложение, което ви дава достъп до различни функции на телефона чрез вашия уеб браузър. Можете да прехвърляте файлове от вашия телефон или таблет на вашия компютър безжично, или достъп до вашите албуми със снимки, музика и видео от телефона си и да ги възпроизвеждате на вашия компютър. Можете също да управлявате вашите приложения и контакти.

Една от най-добрите черти на AirDroid е възможността да проверявате разговори и да изпращате / получавате SMS съобщения през вашия уеб браузър. Така че докато работите на компютър си, можете лесно да проверите кой контакт иска да се свърже с вас, без да се налага да поглеждате надолу към телефона си.

AirDroid 2.0 бета съдържа няколко подобрения спрямо старата версия. На първо място вече не е необходимо да въвеждате код, за да удостоверите онлайн връзката. Сега просто щракате приемане на вашето устройство, когато се опитвате да се свържете, което е непосредствено по-удобно. Има също така и нова опция за дистанционно управление на камерата на вашето устройство.

Ако се регистрирате с AirDroid ще имате възможност за достъп до вашето устройство по интернет, а не само чрез WiFi. Регистрацията ви дава достъп до „намери телефона“, като ви дава възможност да намерите вашето устройство,използвайки последното известно GPS местоположение.Приложението може да изтеглите от линка по – долу.

Изтегли

About GP

Check Also

Официалните кадри на Xiaomi Mi5x издглеждат изключително

Xiaomi вече даде потвърждение това на официалната си страница във Facebook, че ще обяви MiUI …