Home / Android / Alcatel One Touch Scribe HD пристига в Европа през март, Evo 7 HD идва през юни

Alcatel One Touch Scribe HD пристига в Европа през март, Evo 7 HD идва през юни

alcatel-one-touch-scribe-hd1

Няма нищо по-освежаващо от това да видим ново лице да краде светлината на прожекторите от обичайните заподозрени в един от най-големите световни изложения за технологии. Alcatel не стана най-голямата звезда на CES 2013 ( този приз получиха Sony), но френската компания за електроника със сигурност има повече медийно внимание през последната седмица, отколкото през последните няколко години.

И с право, тъй като серията One Touch от телефони и таблети има някои големи предимства, както по отношение на качеството, така и в количествено отношение. Имаше не по-малко от 10 нови устройства, показани в Лас Вегас, като телефонът Full HD Scribe X  и  таблетът Evo 7 HD впечатлиха най-много.

Alcatel съобщава, че има очертани три европейски издания на техните устройства. One Touch Scribe HD ще види бял ден на стария континент, някъде през март, докато OT M’Pop ще пристигне около месец по-късно.

one-touch-evo-7-hd

 

M’Pop всъщност е телефон,  който включва 4-инчов WVGA екран, едноядрен 1 GHz процесор, 512 MB ​​RAM, 5 MP камера и Android 4.1.

Остава само да чакаме устройствата на Alcatel на европейския пазар и по – специално на българския, за да се запознаем отблизо с тях.

About GP

Check Also

Официалните кадри на Xiaomi Mi5x издглеждат изключително

Xiaomi вече даде потвърждение това на официалната си страница във Facebook, че ще обяви MiUI …