Home / Android / Deep Sleep Battery Saver показва нов начин на запазване живота на батерията

Deep Sleep Battery Saver показва нов начин на запазване живота на батерията

unnamed10-540x263rw

 

 

Има ново приложение на разположение сега в Google Play Store , което ще ви помогне да съхраните и да спасите скъпоценния живот на батерията си. Всички знаем, че нашите смартфони не издържат толкова дълго, колкото бихме искали, така че защо да не се опитаме да спестим малко енергия през нощта. Има много „Battery Saver“ приложения на разположение, но никое от тях не е като Deep Sleep Battery Saver. Неговото мото е „презаредете батерията си“, така че нека да разгледаме защо е толкова специален.

Както споменахме по-горе, има цял куп различни приложения на разположение, за да се опитате да спасите живота на батерията – особено през нощта. Днес обаче новото Deep Sleep Battery Saver Pro дава едно изцяло ново виждане. Вместо просто по същество да „приспи“ смартфона ви през нощта, за да пестите енергията на батерията, това приложение ще направим всичко и в другите му състояния.

Повечето от тези приложения ще направят така, че просто устройството няма да вибрира при анонси, изключват завъртането на екрана, спират изпращането на уведомления, както и обикновено убиват данни или Wifi, за да се запази живота на батерията. Проблем с това е, че няма да получите Gmail уведомления, уведомления от Facebook и Twitter  или други подобни. Телефонът е само будилник в този момент. Deep Sleep Battery Saver прави всичко това, но все пак намира време, от време на време да се събуди и да извлечем тази важна информация, която всички ние искаме.

Времето в режима deepsleep – WiFi и 3G са изключени, както и са спрени приложения на заден план. Ето защо, повечето приложения не работят, включително Facebook, Google и т.н.,. Той обаче постоянно се събужда, за да изтеглите електронна поща, да синхронизирате Facebook статус си и т.н.,. Това се определя от честотата на deepsleep и продължителността на събуждане.

За тези, които искат пълен контрол той дори предлага Deep Sleep Battery Saver Pro, където потребителите може да дефинират и да зададът всякакви и всички параметри. Искате да получите важни имейли периодично през нощта, но не Facebook и Twitter уведомления? Pro ще направи точно това. Той предлага пет профила: Gentle, Balance, Strong, Aggressive, and Slumberer. След това дори разполага с профили за делник и празник за тези, които искат малко свобода на действие в почивните дни.

Екранни снимки на приложението:

battery1rw

batt1rw

batt2rw

 

Може да  изтеглите приложението безплатно от тук:

Изтегли

About GP

Check Also

Ревю Geotel Amigo 3GB RAM 32GB ROM 2 SIM + SD card до 256GB

Geotel Amigo осигурява впечатляващо представяне за стойността си, която ще платите. Телефона е много добре …