Изисквания:

Android2.0.1 +

Преглед:

Dolphin Browser е най-бързият, най-лесният за използване и най-забавният мобилен уеб браузър.
Изтеглете безплатния Dolphin браузър и се присъединете към над 50-те милиона потребители, които се радват на изключителните характеристики на елитния уеб браузър.

Характеристики:

1. Sonar – Dolphin ви слуша и ви позволява да използвате гласа си, за да търсите в интернет, да споделяте неща в любимите си социални мрежи, да маркирате любимия си сайт, да навигирате по-лесно и още много други неща, използвайки телефона или таблета си.
2. Жестове  – Оставете артистичната си страна да излезе на яве и създайте личен жест (символ),чрез който да имате достъп до мобилните и настолните уеб сайтове, които използвате най-много.
3.Добави – Увеличете удоволствието от сърфирането, чрез инсталирането на добавки за задачи, от които се нуждаете, така че да са ви на една ръка разстояние. Dolphin добавките дават възможност на всяко действие да бъде направено в рамките на мобилния браузър.Те трябва да са предварително инсталирани в дясната странична лента.
4.Webzine  –  Бързо зареждане на  интернет страница, като няма реклами. Dolphin Webzine опростява начина, по който четете любимото си съдържание от новини в блогове и уебсайтове. Webzine в момента е достъпна като добавка на Android Market.
5.Speed Dial  –  Посетете любимите си сайтове за мобилни и настолни приложения с едно докосване.
6.Преглеждането в раздели  –  Не е необходимо да превключвате между различните екрани, защото табовото браузване ви позволява да отворите множество уеб страници и да преминавате между тях с бърза скорост.
7.Страничните ленти – Най-доброто от мобилния интерфейс е страничната лента на Dolphin.

Екранни снимки на приложението:

 

 

 

 

 

 

 

Видео:

Изтегли