Home / Новини / Google представи обновената версия на Gmail

Google представи обновената версия на Gmail

pic_3_27192

Наскоро се заговори за промяна във входящата кутия на Gmail и се оказа, че не трябва да чакаме дълго за официалната премиера на нововъведенията, която вече е факт. Както стана ясно от предварителната информация Google разделя входящата кутия на различни секции, в които се сортират идващите писма. Категориите могат да бъдат до 5 и при желание могат да бъдат изключени от потребителите, но на практика те би трябвало да ги улеснят, тъй като Google извършва трудната работа да организира пощата в много по-прегледен вид.

В основната кутия отиват всички некатегоризирани писма, друга секция събира известията от социални мрежи, трета е за писма с промоции и оферти, а четвърта е за разписки, сметки и потвърждения за покупки. Може и ръчно да премествате писма в избрани секции или да зададете условия за автоматичното им разпределяне в зависимост от подателя.

Новата входяща пощенска кутия се активира постепенно за потребителите и през идните седмици ще достигне до компютърните потребители и до ползващите приложенията за Android (версия 4.0 или по-висока) и iOS (за iPhone и iPad). В мобилните версии първо ще се показва основната входяща кутия и след това ще може да се премине към другите категории.

 

  • Източник: MobileBulgaria

About GP

Check Also

Краят на една Епоха !

BlackBerry, Nokia, Motorola: Краят на една епоха Канадската група BlackBerry съобщи в понеделник за придобиването …