Home / Android / Hike, новият месинджър в града

Hike, новият месинджър в града

 

Искате ли да имате безплатни съобщения за цял живот? Вземете Hike. Това е приложение като WhatsApp, но с доживотна безплатна възможност за съобщения.

Hike е новия Instant Messenger, пуснат е от индийските разработчици. Той е лесен за използване, изящен и има елегантен интерфейс. Какво по – хубаво от това, че е безплатен до живот.Другото голямо предимство е, че можете да изпращате 100 SMS-и на хора, които не са Hike потребители, като те ще могат да четат съобщенията във входящата си пощенска кутия.

Разработчиците са много положителни настроени, че Hike ще получи място в конкуренцията за IM.

Това, което прави Hike различен e свързано с разработчиците му. Те са изградили функции като видео чат, гласов чат и какво ли още не, но което индийската инфраструктура не поддържа. Също така, клиентът изисква от приложението да е просто и да му дава възможност да направи това, което той възнамерява, отколкото да се изграждат функции, които се използват рядко.

Hike работи на 2G, 3G и Wi-Fi (когато е налична) връзка.Тo не изисква потребителско име, ПИН или парола.

 

Hike в момента е достъпен за IOS, Android и Windows потребителите. Nokia потребителите може да се наложи да изчакат малко преди разработчиците да пуснат приложението и за Symbian версията.

 

 

Приложението можете да изтеглите от тук:
Изтегли

About GP

Check Also

Официалните кадри на Xiaomi Mi5x издглеждат изключително

Xiaomi вече даде потвърждение това на официалната си страница във Facebook, че ще обяви MiUI …