Home / Новини / HTC пускат 5,9-инчов фаблет тази година?

HTC пускат 5,9-инчов фаблет тази година?

E168_51A85203

HTC вероятно ще представят 5,9-инчов смартфон през втората половина на годината. Така поне твърдят тайвански анализатори, които очакват въпросният „фаблет“ да е не само по-голяма, но и по-мощна версия на HTC One. Изглежда устройството ще използва по-добър процесор от този във флагманския смартфон. Нито едно от тези твърдения обаче не трябва да се приема за факт.

Изобщо, всичко, което можем да кажем за „фаблета“ са само догадки. Предполагаме, че, както повечето им други смартфони, така и този ще използва процесор на Qualcomm, вероятно Snapdragon 800.

Преди известно време в Мрежата се появи информация за нов смартфон на тайванската компания на име T6. Анализаторите смятат, че именно това е кодовото име на предстоящия таблет. В информацията се съдържаха детайли като двуядрен 2.3GHz-ов процесор, 2GB RAM, 5,9-инчов 1080р HD дисплей и 16GB вградена памет, както и задна камера използваща същата технология като тази в HTC One.

Според изтеклата информация, телефонът ще работи с операционната система Android Key Lime Pie, ще има голяма 3,300mAh батерия, ще поддържа управление със стилус и ще има слот за microSD карта – нещо, което доскоро не бяхме виждали в телефон за HTC.

Всичко това звучи много добре. Дали обаче информацията е достоверна на този етап няма как да знаем.

 

Източник: Kaldata

About GP

Check Also

Краят на една Епоха !

BlackBerry, Nokia, Motorola: Краят на една епоха Канадската група BlackBerry съобщи в понеделник за придобиването …