Home / Android / HTC EVO 4G LTE очаква днес актуализация до Android 4.1 Jelly Bean

HTC EVO 4G LTE очаква днес актуализация до Android 4.1 Jelly Bean

 

Това не е първият път, в който чуваме за Jelly Bean за HTC EVO 4G LTE, но от този момент нататък, той се стреми актуализацията да започне от днес. Подробностите все още трябва да бъдат официално потвърдени, обаче изтекла информация на страница на Playbook твърди,че началото на актуализацията е от днес, 13 декември.

Уловката е в това, че на 13 декември наличността е стартирана от потребителя, което просто означава, че ще трябва да се подвизава в настройките и да проверявате ръчно за актуализация. В противен случай, тези, желаещи да седнат и да чакат за уведомяване за актуализацията, ще има да си почакат. Е, така или иначе след няколко седмици, според същата информация, мрежата OTA ще започне седмица на 3 януари.

Иначе , актуализацията ще пристигане с версия на софтуера 3.15.651.16 и Android 4.1.1 Jelly Bean с HTC Sense 4 +. Някои от екстрите, които можете да очаквате включват Google, подобрени уведомления и др.

Промените от актуализацията отбелязват следното: подобрения в камерата и галерията, подобряване на Wi-Fi удостоверяването,подобрения в календара и напомнянията.

About GP

Check Also

Официалните кадри на Xiaomi Mi5x издглеждат изключително

Xiaomi вече даде потвърждение това на официалната си страница във Facebook, че ще обяви MiUI …