Home / Android / Huawei представи Ascend Mate и Ascend D2 на CES 2013

Huawei представи Ascend Mate и Ascend D2 на CES 2013

Два смартфона с големи дисплеи бяха представени на CES 2013 от Huawei единия носи името Ascend Mate и разполага с 6,1 инчов дисплей, а другия е Ascend D2 който е 5 инчов дисплей. И двата модела поддържат енергоспестяващи технологии, които увеличават живота на батерията в режим на готовност до 20%, както и бързо зареждане, което им дава 30% предимство в сравнение с други мобилни устройства на времето за зареждане.

huawei-ascend-mate-with-the-largest-6-1-display

Huawei Ascend Mate работи под управлението на Android 4.1 Jelly Bean и е оборудван с 6,1 инчов HD IPS+ дисплей с резолюция 780 x 1280 пиксела. На гърба на телефона е разположена 8 мегапикселова камера с HDR. В „сърцето“ на смартфона се крие четири ядрен процесор с тактова честота от 1,5GHz а батерията е с капацитет от 4050 mAh.

huawei-ascend-d2

 

Huawei Ascend D2 също ще работи с Android 4.1 Jelly Bean, но ще разполага с Full HD IPS+ 5 инчов дисплей и защитно стъкло Gorilla Glass. Смартфона ще е снабден с четири ядрен процесор с тактова честота от 1,5 GHz, 13 мегапикселова камера а капацитета на батерията ще е 3000 mAh. Ascend D2 може да се похвали с алуминиевия си корпус както и защитата си против влага и прах.

About GP

Check Also

Официалните кадри на Xiaomi Mi5x издглеждат изключително

Xiaomi вече даде потвърждение това на официалната си страница във Facebook, че ще обяви MiUI …