Home / Windows Phone / Huawei ще покажат нови телефони на CES 2013

Huawei ще покажат нови телефони на CES 2013

Очакваме много от всички на CES 2013, което ще бъде в началото на януари следващата година. Информация за нови продукти, които ще бъдат представени по време на събитието, се появяват почти всеки ден и този път дойде ред и на компанията Huawei.

Новия смартфон на Huawei ще носи името Ascend W1 и според не потвърдена информация телефона ще разполага с 4-ри инчов WVGA дисплей, двуядрен процесор с тактова честота 1,2GHz, 512MB оперативна и 4GB вътрешна памет, 5 мегапикселова задна и VGA предна камера, батерията ще бъде с капацитет от 2000 mAh. Цената на устройството би трябвало да е около 240 долара.

Китайската компания ще представи телефон както от ниския клас, така и от високия, които ще работят с Windows Phone 8. Става на дума за Huawei Ascend W2, но за съжаление не знаем много подробности около устройството само, че ще има голям дисплей (вероятно 4.7-инчов) с резолюция от 1280 х 720 пиксела, 8-мегапикселова камера с LED светкавица и мощен процесор.

Не е известно дали Huawei ще продават тези смартфони извън Китай, но ако това се случи, без съмнение Ascend W1 ще бъде в състояние да се конкурира с Nokia Lumia 620 включително и по отношение на дизайна.

About GP

Check Also

Nokia ще представи четири нови устройства на MWC?

  Слуховете, които наскоро се появиха в мрежата са за четири нови устройства на Nokia, …