Home / Новини / iOS 6.1.3 за iPhone, iPad и iPod Touch

iOS 6.1.3 за iPhone, iPad и iPod Touch

iOS-6.1.3-Beta-2

След няколко бета версии, включващи 6.1.1 и 6.1.2, Apple пуснаха финалната 6.1.3 за потребителите на iPhone, iPad и iPod touch. По-надолу ще намерите директни връзки за сваляне и по-подробна информация.

Азиатския пазар е доста важен за бъдещия пазар на Apple. Досега приложението „Карти“ е било обект на множество негативни коментари – Японската версия няма дори и някои от най-базовите функции за навигация! Всичко това е променено в iOS 6.1.3, включена е turn-by-turn навигация, дори на някои места са сложени триизмерни изображения. Последното е добавка от страна на сървъра от миналата седмица.

Като оставим подобренията в картите, Apple също са оправили и бъга в сигурността, който позволяваше да се прескочи вкарването на код за отключване на i-устройството.

Идваме на въпроса за джейлбрейк. Сигурно се питате дали новата 6.1.3 може да се джейлбрейкне. От Evasi0n съобщиха, че работят по пачове, но за момента няма такива, така че, ако искате да запазите вашия джейлбрейк – не обновявайте фърмуера си. Няма начин новите устройства да бъдат върнати към по-стара версия, така че, ако без да искате обновите вашия фърмуер, ще останете без джейлбрейк.

Ако джейлбрейка не ви интересува и все пак искате да обновите към 6.1.3, то има няколко начина да го направите. Можете през iTunes да свалите и обновите вашето i-устройство, може да използвате OTA (Over-the-air) функционалността , която се намира в Settings > General > Software update. Въпреки че няма нищо лошо в това да обновявате директно през мобилното устройство, все пак е препоръчително да го свържете към Mac или компютър и да обновите през него.

Връзки за сваляне:

About GP

Check Also

Краят на една Епоха !

BlackBerry, Nokia, Motorola: Краят на една епоха Канадската група BlackBerry съобщи в понеделник за придобиването …