Home / Новини / iPhone 5S ще получи невероятен дисплей, а iPad – увеличен диагонал

iPhone 5S ще получи невероятен дисплей, а iPad – увеличен диагонал

В глобалната Мрежа се появи интересна информация за новите продукти на Apple – iPhone 5S и iPad. Ако тя се окаже вярна, то новият смартфон ще получи невероятен дисплей, а iPad – увеличен диагонал на екрана.

B660_51A5DB37Wei Feng Network съобщи, че Apple е решила да промени малко дизайна на следващото си поколение смартфони, като ги направи донякъде подобни на iPad mini – рамката от лявата и дясната страна на дисплея ще бъде намалена. Другото нововъведение ще бъде в зашеметяващия дисплей. Неговият диагонал, за съжаление на мнозина няма да се увеличи, но ще бъде с два пъти повече пиксели – примерно от около 730 хил. (iPhone 5) на 1,5 милиона.

От Apple също са измисли как да направят тънката рамка в iPad mini, така че да се предотвратят случайните кликвания, което означава, че новината за стесняването на рамката около дисплея не изглежда лоша.

F67F_51A5DB37Според последните данни, масовото производство на iPhone 5S ще започне през юни, а пускането му е планирано за септември. Така, че следващият месец ще знаем със сигурност много повече подробности за новия смартфон (както това се случи още преди анонса на iPhone 5).

Корейското издание ETNews съобщи за нов продукт на Apple – 12,9-инчовия iPad Maxi, който Тим Кук планира да пусне на пазара в началото на следващата година. Според източници от индустрията, Apple вече се е обърнала към корейските производители на дисплеи по повод доставките на новите компоненти. Устройството е предназначено да се конкурира с 13-инчовите ултрабукове и лаптопи.

 

  • Източник: Kaldata

 

About GP

Check Also

Краят на една Епоха !

BlackBerry, Nokia, Motorola: Краят на една епоха Канадската група BlackBerry съобщи в понеделник за придобиването …