Home / iOS - iPhone, iPad / iPhone 6 в радикално нов стил

iPhone 6 в радикално нов стил

В продължение на шест години, Apple пуска своя корпоративен смартфон в един и същ дизайн, най-значителна трансформация на iPhone е през 2010г., когато пусна четвърто поколение на модела. Талантливият италиански дизайнер Federico Ciccarese представя новата концепция на iPhone 6, която много се отличава от предишните си предшественици.

News_61545_1

За разлика от предишния iPhone, корпуса на шестото поколение по форма много на прилича на iPod nano, както и на много от смартфоните на Nokia. Идейния iPhone 6 е възможно да работи под iOSX платформа, която съчетава iOS и OS X в едно. Подобно на Microsoft, Apple ще съчетаят мобилната и компютърната версия в едно ядро и така ще съчетаят коренно преобразен интерфейс, който ще е удобен за работа както във вертикална, така и хоризонтална ориентация под името iOSX.

News_61545_2

Най-интересното нововъведение на тази версия на iPhone 6 е пълно премахване на Home бутона на предния панел. За бърз достъп до менюто „Начало“, ще трябва да се използва алтернативни средства за контрол, чрез жест или един от бутоните от страни на корпуса.

Ето и едно видео на самия смартфон.

 

 

About GP

Check Also

BlackBerry Z10 vs iPhone 5 – Видео