MetroPCS  добави нов смартфон в своята гама. Новото устройство е надстройка на Samsung Admire.Добавена е  4G LTE свързаност към базовият смартфон на Samsung. Освен 4G свързаност, устройството също е снабдено и с някои други ъпгрейди и подобрения, като също така е и на достъпна цена.

Да започнем с това, Galaxy Admire 4G идва с подобрен процесор. Той се захранва от 1 GHz процесор, който трябва да помогне за подобряване на функционалността на устройството. Също идва с 3.65-инчов HVGA екран TFT, който е малко по-голям от този на оригиналния Galaxy Admire. Батерията също е малко по-голямa, която би трябвало да помогне да  устройството да функционира по-дълго.

 

 

Новият телефон е снабден с Android 2.3 Gingerbread, който изглежда няма да има пуснати ъпдейти за този телефон. Също бе добавена предна камера за видеочат и други подобни. С 4G данни, устройството придобива също така достъп до MetroPCS Mobile Hotspot срещу допълнителна месечна такса.

 

 

Устройството е достъпно онлайн от 6-ти декември, а от днес и от магазините на MetroPCS на цена от $ 169. Той се предлага с планове, вариращи от $ 30 до $ 70 на месец. Потребителите, които търсят бюджетен смартфон с 4G свързаност може да са открили перфектния телефон.