Home / Android / MetroPCS представи Samsung Galaxy Admire 4G

MetroPCS представи Samsung Galaxy Admire 4G

MetroPCS  добави нов смартфон в своята гама. Новото устройство е надстройка на Samsung Admire.Добавена е  4G LTE свързаност към базовият смартфон на Samsung. Освен 4G свързаност, устройството също е снабдено и с някои други ъпгрейди и подобрения, като също така е и на достъпна цена.

Да започнем с това, Galaxy Admire 4G идва с подобрен процесор. Той се захранва от 1 GHz процесор, който трябва да помогне за подобряване на функционалността на устройството. Също идва с 3.65-инчов HVGA екран TFT, който е малко по-голям от този на оригиналния Galaxy Admire. Батерията също е малко по-голямa, която би трябвало да помогне да  устройството да функционира по-дълго.

 

 

Новият телефон е снабден с Android 2.3 Gingerbread, който изглежда няма да има пуснати ъпдейти за този телефон. Също бе добавена предна камера за видеочат и други подобни. С 4G данни, устройството придобива също така достъп до MetroPCS Mobile Hotspot срещу допълнителна месечна такса.

 

 

Устройството е достъпно онлайн от 6-ти декември, а от днес и от магазините на MetroPCS на цена от $ 169. Той се предлага с планове, вариращи от $ 30 до $ 70 на месец. Потребителите, които търсят бюджетен смартфон с 4G свързаност може да са открили перфектния телефон.

 

About GP

Check Also

Официалните кадри на Xiaomi Mi5x издглеждат изключително

Xiaomi вече даде потвърждение това на официалната си страница във Facebook, че ще обяви MiUI …