Home / Новини / Micro-Phone – телефон с размерите на кредитна карта

Micro-Phone – телефон с размерите на кредитна карта

E346_51A717FA

В последно време смартфоните стават все по-големи и по-големи. Не всички производители обаче се водят по последните тенденции. Една компания на име Micro-Phone има намерението да представи на пазара един доста по-различен телефон. Едноименното устройство има размерите на кредитна карта и в момента се опитва да събере пари за финансирането си в сайта Indiegogo.

99C6_51A717FA

Micro-Phone ще е толкова малък, че ще може да се побира в портфейла и, въпреки липсата на приложения, ще е достатъчно функционален. Размерите му са 85 милиметра дължина х 55 милиметра широчина и дебелина от едва 5,5 милиметра. Телефонът ще може да работи с всяка една GSM SIM карта стига тя да поддържа 850/900/1800/1900 честоти. Предвиден е и адаптер за micro и nano SIM карти.

Сред останалите спецификации на телефона са: пълна клавиатура, 1,8-инчов LCD екран, литиево-йонна батерия с живот 21 дни и популярни функции като списък с контакти, калкулатор и така нататък. Micro-Phone ще се продава в две разновидности – един с „локатор“ и един без. Въпросният локатор определя местоположението на телефона и изпраща тази информация до втори смартфон. Функцията ще е особено полезна за родители, чиито деца ползват Micro-Phone.

Ако всичко с кампанията в Indiegogo върви добре, Micro-Phone ще се продава за $49.

 

  • Източник: Kaldata

About GP

Check Also

Краят на една Епоха !

BlackBerry, Nokia, Motorola: Краят на една епоха Канадската група BlackBerry съобщи в понеделник за придобиването …