Home / Новини / Shazam – вече и за Windows Phone 8

Shazam – вече и за Windows Phone 8

782C_51A85EEB

Потребителите на Windows Phone 8 вече могат да си изтеглят популярното приложение Shazam. В случай че не сте запознати с него, това е изключително полезен инструмент, който разпознава песните, които чуваме наоколо – било то в дискотеката, бара или по радиото. След като изведе името на изпълнителя и песента, Shazam ви предлага и да си я закупите или през Xbox Music или през Nokia Music, в случай, че използвате телефон Lumia.

Shazam предлага и социални функции като споделяне на откритите песни в социални мрежи като Facebook и Twitter. Можем, също така, да тагнем някоя песен, така че да я видят и другите хора, използващи приложението в близост до нас. Потребителите на Windows Phone 8 могат да четат и текстовете на песните, които са тагнали, както и да научат повече информация за любимите си изпълнители и стилове музика. Можем дори да отбелязваме ТВ предавания и реклами, които харесваме.

Главният продуктов директор на Shazam твърди, че тагването в WP8 е много по-бързо, отколкото в по-ранните версии на приложението. Тук, освен това, имаме гореспоменатата интерактивна карта, която ни показва какво слушат хората в обкръжението ни. Това е един доста забавен и увлекателен начин да намираме нова музика.

 

  • Източник: Kaldata

About GP

Check Also

Краят на една Епоха !

BlackBerry, Nokia, Motorola: Краят на една епоха Канадската група BlackBerry съобщи в понеделник за придобиването …