Home / Android / Sony пуска приложението Xperia Lounge

Sony пуска приложението Xperia Lounge

 

Sony току-що пусна своето Xperia Lounge приложение, което има за цел да даде на потребителите достъп до последните новини за продуктите на  Sony, конкурсите и промоциите.

Там редовно ще се  актуализира музика, спорт, игри и филми, чието съдържание да разглеждате , дори ако не сте собственик на Xperia. Но ако сте имали достатъчно късмет да притежавате смартфон Xperia, то тогава можете да получите достъп до допълнително съдържание и ексклузивни VIP предмети.

За да подсладят старта на новото си приложение Sony се хвърлят в някои изключителни и интересни конкурси, където да спечелите билети за да видите Swedish House Mafia и шанс да спечелите билети за събития на ФИФА по-късно през годината.

Ако сте собственик на Xperia и искате достъп до ВИП екстрите тогава всичко, което трябва да направите е да се регистрирате, което може да се направи лесно и безплатно чрез приложението. Но не се тревожете, ако не сте клиент на Sony, все още може да участвате в някои от състезанията. Всичко, което трябва да направите, е да свържете приложението с вашия Facebook или Google+ акаунт.

За да инсталирате Lounge Xperia ще ви трябва Android 2.3 или по-висока версия, можете да го получите тук:
Изтегли

About GP

Check Also

Официалните кадри на Xiaomi Mi5x издглеждат изключително

Xiaomi вече даде потвърждение това на официалната си страница във Facebook, че ще обяви MiUI …