Home / Android / Viddy пристига от Google Play

Viddy пристига от Google Play

 

Viddy е достъпно за IOS от известно време и сега най-накрая направи своя дебют за Android, в търсене на начинаещи кинематографисти, които искат да споделят своите творения с приятелите и семейството си.

Основната предпоставка на Viddy е, че може да качвате и споделяте кратко видео, а не да пишете вашето състояние. Приложението включва някои основни видео филтри и възможност за добавяне на саундтрак към вашия клип.При него липсва професионалният софтуер за редакция на видеото, но за аматьори като нас е идеална възможност.

Очевидно Viddy се стреми да е друга медия, ориентирана към социална мрежа, но това е вече доста тесен пазар. Има ли наистина предимство пред Youtube?

Най-доброто нещо за Viddy е, че той е бърз, просто снимате нещо и чрез кликване го качвате. Това е страхотна идея за заснемане на смешни момент или видео картичка с пожелание за определен празник ( рожден ден,годишнина и т.н.), но има и някои недостатъци в основната му концепция.

Първо вашите видеоклипове са ограничени само до 15 секунди, което просто е прекалено кратко за много неща. Само няколко видеоклипа ще имате възможност да маркирате, така че да ги използвате редовно, за да актуализирате състоянието си през прозореца. И най-належащият въпрос от всички: защо бихте прекарали времето си за редактиране и бавно качване на видео чрез 3G мрежата, когато отнема само секунди, за да напишете нещо в Twitter? Това изглежда малко неудобно.

Не ме разбирайте погрешно, Viddy определено има своите цели и това е едно добре изградено, функционално приложение, но дали това е наистина една надеждна и дългосрочна платформа за социалната  мрежа? Viddy е съвместими с 735 ICS и Jelly Bean устройствата и се предлага на 16 различни езика.

Изтегли

 

About GP

Check Also

Официалните кадри на Xiaomi Mi5x издглеждат изключително

Xiaomi вече даде потвърждение това на официалната си страница във Facebook, че ще обяви MiUI …