Мтел пуска тарифен план без обвързване

mtel_logo_detail

Договор без срок, неограничени разговори с пет номера по избор и включени минути към всички национални мрежи е новото предложение на компанията

Мтел пуска тарифен план, договорът за който е без дългосрочно обвързване. С него потребителит ще разполагат със свободата сами да избират докога да запазят тарифата си.

Новото предложение е с месечна такса от 12.90 лева. Тя включва неограничени разговори към пет любими номера в мрежата на телекома и сто безплатни минути към всички национални мрежи. Цената на разговор след изчерпване на включените минути е 0.29 лв./ мин. към всички национални мрежи в страната, а за SMS е 0.14 лева.

Новата тарифа може да бъде заявена в магазините на Мтел от 11 февруари, понеделник, с името „Икономична”. Към плана могат да се заявяват и допълнителни екстри по избор на клиента – време за разговори, SMS, MMS или мобилен интернет в различни размери.

Офертата за необвързващия план важи не само за нови частни клиенти, но и за всички абонати на Мтел с договор, първоначалният срок на който е изтекъл.

2 thoughts on “Мтел пуска тарифен план без обвързване

  1. А дано “Допълнителните им екстри” не са като обслужването им! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>