Home / BlackBerry

BlackBerry

Очаквайте вълна от новини от MWC 2013!!!

  Мобилната екосистема се разраства със скоростта на светлината, с безкрайни иновации и нови приложения на мобилните технологии. Въздействието на мобилните устройства върху света е безгранична. Присъединете се към нас в Барселона за Mobile World Congress 2013, където заедно ще разгледаме новия мобилен хоризонт.

Read More »

В САЩ BlackBerry Z10 ще се продава за 999 долара

В САЩ цените на електрониката включително и на мобилните технологии винаги са били сред най-ниските в света, така че днешната новина със сигурност изненада мнозина.  Един от виртуални оператори  Solavei (който нямат собствени базови станции) в САЩ  започна продажбата на новия BlackBerry Z10 на цена от  999 долара.

Read More »

Функциите на BlackBerry 10 OS – видео демонстрация

  BlackBerry „преоткри“ своята операционна система и днес анонсира операционната система BlackBerry 10. Тя има някои уникални функции, като Flow BlackBerry и Peek, Hub, „умна“ Клавиатура, BBM Video Chat,споделяне на екрана и други. Проверете видеоклиповете по-долу.

Read More »

Android продължава да доминира достигайки 70% пазарен дял за миналата година

    Според нови данни от анализатора Strategy Analytics почти 2 пъти повече Android устройства са продадени последното четиримесечие на 2012 (152.1 милиона) спрямо това на 2011 (80.6 милиона), което повишава глобалния пазарен дял на Android от 51 % в края на 2011 г. до 70 % в края на 2012.

Read More »

Слуховете за характеристиките на Blackberry Z10 може би се потвърждават

 След като вече няколко пъти се появяваше информация за бъдещия представител на RIM на пазара на апарати с тъч скрийн, днес се потвърди още една от характеристиките на устройството. До момента знаем, че то със сигурност ще притежава

Read More »

Възможно ли е това да е апарат от Blackberry 10 N серията?

В интернет се появи снимка на въпросното устройство, което може би е прототип от новата 10 N серия на RIM. За сега е само слух, че външния вид на новото Blackberry ще бъде такъв, но според нас не изглежда никак зле!

Read More »

Снимки на BlackBerry L-серията се появиха в интернет

Едва един ден, след като видяхме тийзър изображенията на сайта на RIM, се появиха и реални снимки на предстоящия смартфон BlackBerry. Фото сесията на устройството:   

Read More »