Facebook тества функция за синхронизиране на снимки за iOS 6

 

Facebook започна тестове на нова автоматична услуга за качване на снимки за някои от потребителите на приложението на iOS 6.
Функцията за синхронизиране на снимките ще качва всички снимки в социалната мрежа веднага след като те бъдат заснети.
Снимките ще се съхраняват в отделен албум, който само вие може да видите и ако одобрите снимка да я публикувате на стената си.
Синхронизацията работи през Wi-Fi, както и с мобилен интернет,  може да конфигурирате услугата за синхронизиране само през Wi-Fi.
За да проверите, дали сте един от малцината потребители, избрани да тестват тази функция отворете Facebook приложението, след това отворете менюто от ляво, после превъртете надолу до Apps и изберете снимки. Ако виждате “Sync” в долната част на страницата, значи сте един от тестващите.

One thought on “Facebook тества функция за синхронизиране на снимки за iOS 6

  1. Абре гледах, гледах ма нищо не видях, демек най вероятно не съм един от тестващите. Иначе идеята им е добра, стига да не стане така че снимките да излезнат на бял свят без да бъдат одобрени…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>