Samsung Galaxy S IV идва през април – може да има дисплей който не се чупи?

 

Със слуховете за събитието организирано през април от Samsung, идват и тези за новите устройства който ще бъдат представени. Очаква се точно през април да видим Samsung Galaxy S IV.

Reuters.com съобщава за нечуплив дисплей. Говори се, че Samsung иска да се отърве от обикновено стъкло като покритие на дисплеите и да използват нов вид пластмаса, която е почти невъзможно да се счупи.
Ако наистина това е така, Samsung може да напреднат много с продажбите на устройствата с такъв дисплей, който не се счупва при изпускане или удари с тежък обект.
Можем да припомним предишните слухове за устройството: 4.99 инчов 1080p Full HD дисплей с гъстота на пикселите 441ppi с тези характеристики Galaxy S IV се очертава да бъде едно необикновено устройство наистина. Както се очаква, от Samsung отказват да коментират някой от слуховете за сега.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>