Home / Android / AcerCloud получава пълна Android поддръжка

AcerCloud получава пълна Android поддръжка

 

 

AcerSUpport

 

 

Acer пусна прессъобщение, в което подробно сподели плановете си за постигане на пълна AcerCloud функционалност за мобилни устройства. Преди потребителя е имал достъп до компютъра чрез мобилно устройство, но не можел да изпрати данни обратно по друг начин.

Но има добри новини за потребителите на AcerCloud. Скоро ще можете да синхронизирате вашите снимки, музика, видео клипове и документи със компютъра ви чрез Android или iOS устройство. Ако никога не сте чували за AcerCloud, това е собствена система за съхранение на Acer, която също така споделя файлове от вашия компютър към всички ваши устройства чрез интернет.

Има много функции отправящи се към Android, така, че ето кратък преглед. Използвайки програмата за отдалечен достъп на Acer вие ще можете да качвате и сваляте на всяко Android, iOS и Windows устройство чрез Wi-Fi или Мобилни Мрежи. AcerCloud Docs, което е подобно на Google Docs ви позволява да редактирате документи на едно устройство и да ги качите в облака на Acer, правейки документите достъпни за други устройства. AcerCloud Docs също така има неограничено пространство за документи.

Що се отнася до медийни файлове, Acer’s PicStream моментално ще споделя вашите снимки до другите ви устройства. Ако заснемете снимка на вашия телефон, няма да има нужда от кабели за да я прегледате. Също така можете да споделяте музика, видеа и фото библиотеки когато сте далеч от вашия компютър. Вашата музикална библиотека може да бъде излъчена или изтеглена на вашето Android устройство докато сте навън.

Тази нова функция на AcerCloud ще бъде налична този месец и ще бъде в пакет със всички компютри на Acer.

 

About GP

Check Also

Официалните кадри на Xiaomi Mi5x издглеждат изключително

Xiaomi вече даде потвърждение това на официалната си страница във Facebook, че ще обяви MiUI …