MediaFire за Android вече е на разположение, дава ви 50GB безплатно пространство

mediafire-android-apprw

 

Само 50GB безплатно пространство не е готино. Искате ли да знаете какво е готино? 50 GB безплатно пространство, до което да имате достъп, където и да отидете. Това е по същество това, което ще получите с най-новотоприложение за съхранение, което вече е достъпно за изтегляне от Google Play.Това е не някой друг, а официалното MediaFire приложение за Android и както може би сте се досетили, то работи почти по същия начин, както и оригиналната му, уеб-базирана версия.

В момента версията 1.0 на MediaFire за Android идва с възможността да позволи на потребителите да слушат аудио, да гледат видео и достъп до офис документи, включително електронни таблици и презентации. Той също така дава възможност за директно качване на снимки и видеоклипове. Нужно е само устройството ви да работи под Android 2.2 или  по – висока версия.

MediaFire за Android има един недостатък: в момента не позволява качване на партидите (или дейностите) през самото приложение. Ако не ви е грижа за това незначително неудобство, тогава не се колебайте да го изтеглите.

google-play-logo1

2 thoughts on “MediaFire за Android вече е на разположение, дава ви 50GB безплатно пространство

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>